Nöjda kunder

Maria, Hallström

" Hej. Jag är väldigt nöjd som användare av Prisförslag. Jag lade in förfrågan om köksrenoveringen. Snart kontaktade 3 av leverantörer som jag tyckte var grymt duktiga. Jag jämförde dessa förslag läste mer om företag och valde då den som hade ett bra pris. Han verkade också ge oss förtroendet. Så söker ni duktiga företag som kan sin sak? Då har ni kommit rätt. Högsta betyg av oss. - Vänligen / Maria "

Martin, Solna

" Hej. När vi flyttade från vår gamla lägenhet så hittade vi den firman som städade hos oss via Prisförslag.se det gick smidigt tycker jag. Vi anlitade första firman som först kom i kontakt med oss. Arbetet utfördes utan anmärkning och fakturan var enligt överenskommelse. Ett stort tack till Prisförslag.se - Vänligen / Martin "

Maria, Stockholm

" hej. Vad trevligt det är att skriva något gott. Jag vill absolut rekommendera Prisförslag.se till de andra som söker någon företag där ute. Av egen erfarenhet vet jag att det inte är lätt att komma i kontakt med någon seriös. Vi skickade in vår förfrågan om målning och samma dag fick vi in 3 prisförslag från olika hantverkare i närheten. Vi tycker att det gick smidigt och smart att ni hjälper oss. Och absolut är vi nöjda med den företag som utförde jobbet hos oss. - Rekommenderar även till alla :) - Med Vänliga Hälsningar / Marie "