Om Oss

VILKA ÄR VI

Prisförslag.se” ägs och drivs av Prisförslag Sverige AB och är idag en av de ledande tjänsteförmedlings företagen som hjälper tusentals privatpersoner, företag, BRF att komma i kontakt med seriösa tjänsteföretagare i närheten.

De flesta företagare slänger massa pengar på reklam. Och sällan får dem det resultat som de förväntar sig. Medans de som söker tjänsteföretagare inom bygg, mark, städ, administration eller vilken annan tjänst som helst, lägger massor med tid på att hitta ett seriöst företag i närheten. Och det kan vara svårt att hitta en seriös tjänsteleverantör.

Vi tyckte därför att detta behöver förenklas. Därför har vi skapat Prisförslag.se där kunder lägger in förfrågningar och dessa förfrågningar matchas med  lokala företagare inom branschen som i sin tur kontaktar dig och lämnar ett prisförslag helt gratis.

 

KVALITET PÅ FÖRETAG

Förutom det grundläggande krav som våra leverantörer ställer ha vi valt att lägga till ytterligare krav som gör att vi kan garantera dig att du kommer i kontakt med seriösa och lämpliga tjänsteföretag.

Vill du veta mer om vilka krav som ställs på alla våra tjänsteföretagare? Läs mer om det på KONTROLLERADE FÖRETAG

 

Grundläggande krav

√ F -skattsedel

√ Momsregistrering

√ Försäkring

√ 0 kr i skuld

 

Ytterligare krav ställs av Prisförslag:

√ Godkänd för kredithistorik

√ Svensk företag

√ Tillgängliga referenser

√ Minst 3 stjärnor av 5  på betygsskala

 

 

VÅR MÅL

Vårt mål är inte att bara bli störst eller att bara öka omsättningen utan det är att förbättra kvalitén på tjänsteföretagare.

Du som kund måste vara säker på att de företagare som kommer i kontakt med dig ska vara professionella, lojala och ärliga när de samarbetar med dig inom det område som du är i behov av.

Atta detta inte är lätt är vi medvetna om. Därför är vårt mål att kraftigt anstränga oss för att samla och utbilda företagare inom alla branscher över hela Sverige och senare stolt säga till våra kunder: ”Vi erbjuder dig proffs inom alla branscher – helt gratis”